حجت الاسلام سید علی آتش زر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» با اشاره به مطلب فوق ابراز داشت: در حال حاضر سریال های روتین و شبانه صدا و سیما از جمله سریال پنچری و پرستاران دچار ضعف مشهودی است و به خصوص آثار طنز تلویزیون دچار کم مایگی و محتوای دم دستی هستند.
وی افزود: البته این که تلویزیون به عنوان رسانه ملی به فضای طنز و کمدی وارد می شود، فی نفسه خوب است؛ چراکه جامعه نیاز به شادی و نشاط دارد؛ اما احساس می شود که خیلی نگاه مناسب و حرفه ای به این مقوله در یک سال اخیر وجود نداشته است؛ به طوری که ما با آثاری مواجه هستیم که به لحاظ متن بسیار ضعیف هستند و شخصیت پردازی آن ها به خوبی انجام نشده و بیشتر در این سریال ها به دنبال تکه پرانی به منظور خنداندن مخاطب هستند تا ساخت یک اثر طنز و کمیک خوب و نرمال.
این کارشناس هنر و رسانه همچنین خاطرنشان کرد: از سویی تم این آثار نیز چندان متناسب با نیازهای جامعه و زندگی روزمره مردم نیست و نیمه موقعیت هایی هم که خلق می شود نتوانسته دغدغه و مشکلات مردم را مورد توجه خویش قرار دهد.
وی گفت: به نظر می رسد که اُفت کیفی محسوسی در آثار صدا و سیما در یک سال اخیر وجود دارد؛ ضمن آن که معمولاً آثاری ساخته می شود که خیلی در آن ها از کارگردان های قوی و متن قوی خبری نیست.
حجت الاسلام آتش زر ادامه داد: در این میان تا حدودی برخی برنامه های شبکه نسیم مثل دورهمی و خندوانه جور جذب مخاطب را می کشد و این که گفته شود مشکلات به خاطر فقط کمبود بودجه است، درست نیست؛ بلکه نیاز به اصلاح برخی مدیریت ها و نگاه خلاقانه به برنامه ها وجود دارد و گرنه کارهای تولیدی، تکراری و فاقد جذابیت لازم می شوند.